ua en ru

Протягом доби в зоні АТО поранено двох українських військових, - штаб

Протягом доби в зоні АТО поранено двох українських військових, - штаб Фото: військові ЗСУ на Донбасі

На Донбасі бойовики обстрілювали сили АТО з гранатометів і мінометів

З початку доби противник здійснив 17 обстрілів позицій Збройних Сил України, двох військових поранено. Про це повідомляє Прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку, по захисниках Верхньоторецького противник застосував міномети калібру 82мм та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Авдіївки, вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по позиціям поруч населеного пункту Піски - з протитанкових гранатометів", - відзначають в повідомленні.

Поблизу Маріуполя в районі Водяного бойовики вели вогонь з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів . З кулеметів великого калібру обстріляли позиції під Новогригорівкою та Чермаликом. По Новотроїцькому вогонь вели зі стрілецької зброї.

Також повідомляться, що на Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів - поблизу Кримського.

"Українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення", - відзначають в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 7 квітня Російсько-терористичні підрозділи продовжують цинічно порушувати режим ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 7 квітня 2017 р.

Нагадаємо, за даними ОБСЄ, минулого тижня в зоні АТО загинули 6 мирних жителів. Ситуація не зміниться без виконання домовленостей і розведення техніки.