ua en ru

Протягом дня бойовики в зоні АТО продовжували обстріли позицій ЗСУ

Протягом дня бойовики в зоні АТО продовжували обстріли позицій ЗСУ Фото: кулемет на передовій (facebook.com/ato.news)

Від опівночі російсько-окупаційні війська 6 разів порушили перемир’я

Упродовж дня, 25 листопада 2017 року, російсько-окупаційні війська продовжували обстріли позицій сил антитерористичної операції на Донбасі. Загалом від опівночі станом на 18:00 суботи бойовики 6 разів порушили перемир’я, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення АТО залишається контрольованою Збройними Силами України. Впродовж дня російсько-окупаційні війська продовжували обстріли позицій сил АТО. Відзначимо й застосування озброєння, яке мало б бути відведеним від лінії зіткнення на відповідні відстані", - йдеться в повідомленні.

Зокрема зазначено, що на Луганському напрямку ворог вів обстріли українських оборонних укріплень на Світлодарській дузі, терористи декілька разів обстрілювали українські позиції зі 120-мм мінометів і гранатометів поблизу Травневого, а захисники Луганського потрапили під вогонь противника із озброєння БМП.

Своєю чергою на Донецькому напрямку загарбники з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї били по оборонцях Водяного.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 25 листопада 2017 року Ситуація у районі проведення АТО залишається конт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 листопад 2017 р.

"Загалом від опівночі російсько-окупаційні війська 6 разів порушили перемир’я. У половині випадків наші захисники вели адекватний вогонь у відповідь", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СЦКК спростовує просування сил АТО на Донбасі.