ua en ru

Протягом дня бойовики зосередили обстріли сил АТО на Маріупольському напрямку

Протягом дня бойовики зосередили обстріли сил АТО на Маріупольському напрямку Фото: АТО на Донбасі

З початку доби зафіксовано 21 випадок ведення вогню по позиціях ЗСУ

Протягом дня, 27 червня 2016 року, бойовики зосередили обстріли позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російські окупаційні війська і надалі продовжують обстріли укріплень сил АТО. З початку доби зафіксовано 21 випадок ведення вогню по позиціях ЗС України. Найбільше їх було на Маріупольському напрямку - 15, на Донецькому - 5 та 1 на Луганщині", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, на Маріупольському напрямку найгарячіше було у районі Широкиного, де вночі та протягом дня зафіксовано 7 обстрілів опорних пунктів зі стрілецької зброї, кулеметів великого калібру та гранатометів, згодом ворог долучив ще і міномети.

"Неподалік Мар’їнки активно діяли снайпери, а поруч Водяного, Талаківки та Новотроїцького вівся вогонь з гранатометів різних систем", - йдеться у повідмоленні.

Як зазначається, на Донецькому напрямку під вогнем з великокаліберних кулеметів та автоматичних гранатометів опинились укріплення неподалік Зайцевого та Майорська, а поруч Опитного - з гранатометів та 82 мм мінометів.

"По захисниках Авдіївки супротивник опівночі застосував важкі міномети. На Луганщині поблизу Сокольників українських воїнів обстрілювали зі стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідка зафіксувала перекидання військових РФ під Маріуполь.