ua en ru

Протягом дня бойовики найбільше обстрілювали позиції АТО на Маріупольському напрямку, - штаб

Протягом дня бойовики найбільше обстрілювали позиції АТО на Маріупольському напрямку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 49 разів обстрілювали сили АТО

Протягом дня, 22 березня 2017 року, бойовики найбільше обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняються. З початком доби зафіксовано 49 обстрілів. Найбільше ворог обстрілював опорні пункти Маріупольського напрямку...Незважаючи на значну кількість обстрілів українські воїни втрат не понесли", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, зранку бойовики обстріляли Водяне з важкої артилерії калібру 122 мм, з мінометів калібру 120 мм бойовики обстрілювали морських піхотинців у Широкиному, а з мінометів 82 мм калібру - захисників Павлополя. Також повідомляється, що з крупнокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по позиціям поблизу Павлополя, Широкиного, Водяного та Чермалика.

"На Донецькому напрямку противник наніс вогневий удар з артилерійських систем калібру 152 мм по захисниках Зайцевого. З міномету калібру 120 мм обстріляв захисників шахти Бутівка, а з міномету калібру 82 мм - захисників Зайцевого та Авдіївки. По Авдіївці ворог також бив з протитанкових керованих ракет", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Луганському напрямку більшість обстрілів бойовики зосереджували по опорних пунктах поблизу Новозванівки та Кримського, по яких було застосовано міномети калібру 120 мм та 82 мм. Із гранатометів та крупнокаліберних кулеметів російсько-терористичні підрозділи обстрілювали захисників Новозванівки та Станиці Луганської.

Зведення прес-центру штабу АТО на 18.00 22 березня 2017 року Починаючи з опівночі обстріли позицій сил АТО не припиняють...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 17:00 бойовики обстріляли Авдіївку.