ua en ru

У Тбілісі затримано учасника терористичної організації

У Тбілісі затримано учасника терористичної організації Фото: керівник прес-служби СДБ Ніно Гіоргобіані

Проводяться спеціальні заходи для затримання інших членів злочинної групи

У Тбілісі у ході спецоперації, яку провів контртерористичний департамент Служби державної безпеки (СДБ) Грузії, затриманий один член терористичного угрупування. Про це 22 листопада повідомила керівник прес-служби СГБ Ніно Гіоргобіані.

Спецоперацію проводили з вечора 21 листопада на вулиці Габріеля Салосі. Проводяться спеціальні заходи для затримання інших правопорушників.

"За попередніми даними, зазначені особи не є громадянами Грузії. Ймовірно, вони є членами терористичної організації", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що контртерористичний департамент кілька годин вів переговори з терористами, щоб переконати їх здатися поліції, але ті відмовилися.

Члени злочинної групи відкрили вогонь з автоматичної зброї та кидали ручні гранати. Одного співробітника спецрозділу поранили.

Нагадаємо, 22 листопада у США Федеральне журі обвинуватило у тероризмі і вбивствах виконавця теракту 31 жовтня в Мангеттені (Нью-Йорк). Йому загрожує максимальне покарання у вигляді довічного ув'язнення або смертної кари.