ua en ru

У Тбілісі в результаті повені із зоопарку втекли тварини

У Тбілісі в результаті повені із зоопарку втекли тварини Фото: крокодил на вулицях Тбілісі

На волі опинилися бегемот, лев і крокодил

У Тбілісі в результаті повені із зоопарку втекли тварини, патрульна поліція намагається не пустити їх в місто, передає "Грузія online".

Адміністрація зоопарку підтвердила, що клітини затоплені, і частина тварин опинилися на волі. Подробиці не повідомляються.

МВС Грузії повідомило, що на місце прибули фахівці з зброєю, зарядженим капсулами зі снодійним.

Поліція Тбілісі звернулася до жителів центральних районів міста з рекомендацією не виходити з будинків у зв'язку з масовою втечею тварин із зоопарку.

Уряд створив надзвичайний штаб для ліквідації наслідків повені. Він закликав жителів міста не виходити на вулицю в районі площі Героїв, де розташований зоопарк. Видання з посиланням на повідомлення користувачів соціальних пише, що в районі зоопарку чути крики і постріли.

"То тигр, лев намагався виплисти на берег, але патрульні стріляли в нього в цілях безпеки", - цитує видання одного з користувачів Facebook.

Люди публікують у соціальних мережах фотографії бегемота, лева, крокодила на вулицях. Як повідомляється, багато тварин загинуло.

ბეჰემოტი გმირთა მოედანზე. სოციალურ ქსელში ახალი ფოტომასალა ვრცელდება. არსებული ინფორმაციის თანახმად ბეჰემოტი უკვე თბილისის ზოოპარკის ტერიტორიაზე იმყოფება.

Posted by Rustavi 2 on 14 Июнь 2015 г.

В результаті багатогодинного зливи затопило кілька районів Тбілісі. Вода заповнила двори, перші поверхи та підвали сотень будинків, підземні переходи та площі.

Нагадаємо, в Гані через повені і вибуху на АЗС загинули 150 осіб.