ua en ru

Тарута розповів, як Доктрину збалансованого розвитку можна імплементувати в Запоріжжі

Тарута розповів, як Доктрину збалансованого розвитку можна імплементувати в Запоріжжі Фото: Сергій Тарута (УНІАН)

На думку Тарути, 2019 рік дасть Україні останній шанс на прихід до влади конструктивних політиків

Народний депутат, лідер партії "Основа" Сергій Тарута представив свою Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030" і розповів про те, як саме вона може бути імплементована в Запоріжжі і області. Про це він розповів в ході візиту в Запоріжжя.

Тарута, зокрема, пообіцяв жителям Запоріжжя, що після приходу до влади на майбутніх в 2019 році виборах партія "Основа" неодмінно добудує міст, будівництво якого ведеться в місті з 2004-го року. Причому зроблено це буде за один рік. В якості прикладу лідер "Основи" привів Стамбул, де за один рік будують незрівнянно більш складний у технологічному плані міст через протоку Босфор.

Також Тарута розповів про те, як в результаті реалізації Доктрини зміниться і життя запорізьких промислових підприємств. За словами нардепа, держава зобов'язана забезпечити державне замовлення на виробництво від 50 до 100 вертольотів на рік для потреб українських служб. Сьогодні такі вертольоти замовляються у Франції, але їх можна побудувати і на підприємствах Запорізької області з використанням постачальників деталей і обладнання зі всієї України. Таким же чином після приходу "Основи" до влади будуть надходити і з замовленнями на нові локомотиви для української залізниці – не віддавати їх у США, а будувати ці локомотиви на українських підприємствах, створюючи нові робочі місця для українців і зупинити таким чином масовий від'їзд жителів країни на заробітки за кордон.

На думку Тарути, 2019 рік дасть Україні останній шанс на прихід до влади конструктивних політиків, які зможуть відродити промисловий і науковий потенціал країни.