ua en ru

Танкові підрозділи ЗСУ повністю укомплектовані, - Полторак

Танкові підрозділи ЗСУ повністю укомплектовані, - Полторак Фото: Степан Полторак (mil.gov.ua)

Танкові бригади і механізовані підрозділи ЗСУ, в яких на озброєнні стоять танки, повністю укомплектовані

В даний час всі танкові бригади Збройних сил України та механізовані підрозділи армії, на озброєнні яких стоять танки, повністю укомплектовані, а корпус резерву танкових підрозділів у будь-який час готовий поповнити можливий некомплект. Про це заявив міністр оборони України Степан Полторак, передає прес-служба відомства.

"Сьогодні у нас є можливість комплектувати корпус резерву танкових підрозділів, які готові та в будь-який час можуть поповнити некомплект, якщо він буде. А за необхідністю, при прийнятті відповідного рішення виконувати задачі за призначенням. Звичайно, відбувається модернізація, яка включає модернізацію систем навігації, приладів нічного бачення, а також засобів зв’язку для того, щоб ефективно виконувати поставлені завданн", - сказав Полторак.

За його словами, незважаючи на ті проблеми, які існували з танковими підрозділами на початку бойових дій на сході України, "сьогодні всі танкові бригади і механізовані підрозділи, де на озброєнні є танки, укомплектовані повністю".

Нагадаємо, раніше в штабі операції об'єднаних сил на Донбасіонстатировали перевагу перед бойовиками чисельності та бойового потенціалу.