ua en ru

Митниці ДФС в жовтні перерахували до бюджету понад 30 млрд гривень

Митниці ДФС в жовтні перерахували до бюджету понад 30 млрд гривень Фото: митниці перерахували до бюджету близько 30 млрд гривень за місяць

Надходження збільшилися на 37,3% порівняно з торішнім показником

Протягом жовтня поточного року до державного бюджету перераховано понад 30 млрд гривень митних платежів. Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Як повідомляється, ця сума на 5,3 млрд гривень перевищила плановий показник і на 37,3% - результат аналогічного місяця минулого року.

Митниця вийшла на історичний рекорд. Понад 30 млрд. грн. перераховано у державний бюджет у жовтні! Це на 5,3 млрд. грн. ...

Опубліковано Мирославом Проданом 1 листопад 2017 р.

Нагадаємо, за даними прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, тільки митниця Миколаївської області станом на серпень 2017 року забезпечила надходження до бюджету у розмірі 1,2 млрд гривень, що вдвічі більше ніж за 2016 рік.

За його словами, близько 15 млрд гривень перевищення планових надходжень митних платежів уряд має намір спрямувати на ремонт та будівництво доріг.

За станом на початок жовтня, в рамках дорожнього експерименту, за яким 50% від перевиконання надходжень митних платежів перераховуються на реконструкцію доріг, на ці цілі було перераховано 8,305 млрд гривень.