ua en ru

Митний експеримент акумулює 12 млрд гривень на ремонт і будівництво доріг, - Гройсман

Митний експеримент акумулює 12 млрд гривень на ремонт і будівництво доріг, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман (РБК-Україна)

Частина коштів від перевыполненных митних надходжень направляють на ремонт та будівництво доріг

Експеримент спрямування частини коштів від перевыполненных митних надходжень дозволить в цілому акумулювати 12 млрд гривень на ремонт і будівництво доріг. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час інспекційної поїздки в Полтавську область, повідомляє "Урядовий портал".

"Маємо добру динаміку по митниці: 12 млрд гривень перевиконання плану буде спрямовано по всім областям на будівництво та реконструкцію доріг. Ми також будемо пропонувати внести зміни у державний бюджет, і одна з статей - виділення коштів для нової дороги Львів - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв. Це дорога, яка з'єднає нашу західну межу з портами, важлива транспортна артерія для України", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося, що Кабінет міністрів України планує до жовтня виділити 2 млрд гривень на будівництво магістралі Львів - Тернопіль - Хмельницький - Вінниця - Умань - Одеса - Миколаїв.