ua en ru

Митники вилучили автомобіль вартістю понад 1 млн гривень на Закарпатті

Митники вилучили автомобіль вартістю понад 1 млн гривень на Закарпатті Фото: митники вилучили авто з підробленими номерами (toy-(toyota.com)

У авто були підроблені номерні знаки

Співробітники Закарпатської митниці Державної фіскальної служби вилучили автомобіль марки TOYOTA LAND CRUISER 150 вартістю понад 1 млн гривень з підробленими номерними знаками. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Як повідомляється, транспортний засіб вилучено у громадянина Угорщини на митному посту "Вилок".

Іноземець для проходження митного контролю обрав "зелений коридор". На підставі результатів аналізу та оцінки ризиків транспортний засіб митники вивели із загального потоку для проведення поглибленого огляду. В результаті, із залученням експерта-фахівця, працівники митниці встановили, що ідентифікаційне номерне позначення підроблено кустарним способом.

Таким чином, громадянин Угорщини вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України транспортного засобу з приховуванням від митного контролю шляхом надання одним товарам вигляду інших.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

На підставі статті 511 Митного кодексу України за протоколом про порушення митних правил транспортний засіб TOYOTA LAND CRUISER 150 2015 року випуску вилучено.

Нагадаємо, Литва почала розслідування щодо законності ввезення в Україну авто з литовської реєстрацією.