ua en ru

Під Талаковкой сили АТО вступили в бій з диверсантами, - штаб

Під Талаковкой сили АТО вступили в бій з диверсантами, - штаб Фото: ситуація в зоні АТО

Бойовики понесли втрати і змушені були відступити

Під Талаковкой Донецької області сьогодні, 10 липня, сили антитерористичної операції (АТО) вступили в бій з диверсантами. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"З 15.20 до 16.00 в районі селища Талаківка Донецької області відбулося друге протягом доби бойове зіткнення. Бійці сил АТО знову не допустили прориву диверсійно-розвідувальної групи за лінію розмежування. Ворог поніс втрати і відступила", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, інше бойове зіткнення відбулося в 2 години ночі поблизу селища Луганське. Бійці сил АТО виявили диверсійно-розвідувальну групу і також змусили ворога відступити.

У штабі АТО повідомили, що ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, однак контрольованою з боку сил АТО.

Станом на 18:00 бойовики здійснили понад 20 обстрілу позицій захисників України.

"З них - у 11 випадках, відкрито порушуючи Мінські домовленості", - підкреслили в штабі АТО.

Також у штабі зазначили, що в останні дні почастішали обстріли артилерією з боку проросійських бандформувань населених пунктів, де проживають мирні громадяни.

Ситуація на сході України залишається стабільно неспокійною, проте контрольованою з боку сил АТО. Станом на 18 годину, ...

Posted by Прес-центр АТО on 10 Июль 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні з полону бойовиків були звільнені 10 бійців АТО.