ua en ru

Тактично "Шахтар" зіграв практично ідеально, - Фонсека

Тактично "Шахтар" зіграв практично ідеально, - Фонсека Фото: Пауло Фонсека

Португалець не хоче зупинятися на досягнутому

Головний тренер "Шахтаря" Пауло Фонсека вважає, що його команда зіграв ідеально з тактичної точки зору проти "Гента". Про це повідомляє сайт "гірників".

"Відмінна перемога, хороша гра від моїх підопічних. Ми грали проти сильної, гарної команди, яка виграла у лідера чемпіонату Бельгії на минулих вихідних. Думаю, що з тактичної сторони ми зіграли практично ідеально, все пройшло добре. Перший гол дуже сильно допоміг. Намагалися пресингувати біля воріт суперника і у нас це виходило. Після першого голу відкрилося більше зон, нам вдавалося більше атакувати і забивати. Думаю, що ключ до перемоги – як команда показувала себе в обороні, а робила вона це добре", - сказав Фонсека.

"Про травму Коваленко рано говорити, адже гра тільки закінчилася. Немає якоїсь конкретної інформації, завтра все стане ясніше. Футболісти не можуть розслаблятися після такої впевненої перемоги. Потрібно забути цей матч, в якому ми перемогли. У нас зараз попереду складний матч. Не дам гравцям розслабитися. Схема "Гента" відрізняється і ми до неї не зовсім звикли. Просто сьогодні ми виявилися краще підготовлені. У той же час, ще раз скажу, що ця схема непроста", - додав тренер..

Нагадаємо, матч третього туру Ліги Європи закінчився перемогою "Шахтаря" 5:0.