ua en ru

У Таїланді на ринку стався вибух, є загиблі та поранені

У Таїланді на ринку стався вибух, є загиблі та поранені Фото: у Таїланді на ринку стався вибух (twitter.com/RichardBarrow)

В результаті вибуху на ринку в Таїланді загинули не менше трьох людей

У Таїланді на ринку вибухнув замінований мотоцикл, в результаті чого загинули не менше трьох осіб, ще 22 отримали поранення, передає Reuters.

Повідомляється, що вранці стався вибух на ринку в місті Ялла, який є адміністративним центром однойменної провінції на кордоні Таїланду та Малайзії. За попередніми даними, саморобний вибуховий пристрій був захований в припаркованому біля лотка з готовою їжею мотоциклі. За даними місцевих ЗМІ, з цього лотка продавали страви з свинини.

В результаті вибуху загинули не менше трьох осіб, ще 22 отримали поранення. На даний момент жодне з ісламістських угруповань, які діють на півдні Таїланду, не взяло на себе відповідальність за вибух.

Нагадаємо, у вересні 2017 року в Таїланді в результаті трьох вибухів загинув військовий, десятки постраждали. Передбачалося, що вибухові пристрої на дорозі в південній частині країни встановили представники ісламістських угруповань.