ua en ru

Табачник створив спецкомісію з розгляду скарг студентів на тиск за участь в мітингах

Табачник створив спецкомісію з розгляду скарг студентів на тиск за участь у мітингах. Про це повідомляє прес-служба МОН.

Міністр Дмитро Табачник підписав наказ від 13.12.2013 р. № 1767 про створення спільної комісії Міністерства освіти і науки України, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства юстиції України із залученням представників студентського самоврядування для розгляду звернень студентів щодо здійснення тиску на них за участь в акціях протесту.

"Згідно з наказом, спільна комісія розглядатиме звернення студентів щодо здійснення тиску на них за участь в акціях протесту, а також відповідні повідомлення на гарячі телефонні лінії при міністерствах; здійснювати щоденний моніторинг таких звернень і повідомлень, організовувати перевірку фактів, викладених у них; при виявленні порушень негайно вживати заходів щодо їх усунення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що в МОН відкрили "гарячу телефонну лінію", на яку можуть звертатися студенти у разі здійснення тиску на них з боку керівництва ВУЗІВ за участь в акціях протесту. Телефон гарячої лінії: +38 (044) 481-32-15.