ua en ru

Ситник виграв суд у НАЗК

Ситник виграв суд у НАЗК Фото: Артем Ситник виграв апеляцію проти НАЗК (РБК-Україна)

Апеляційний суд скасував рішення Солом'янського суду про стягнення 1700 грн штрафу із Ситника

Апеляційний суд Києва задовольнив скаргу директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника на рішення Солом'янського районного суду Києві, ухваленого за поданням Національного агентства з питань запобігання корупції. Про це йдеться на сайті Апеляційного суду.

Так, 17 січня 2018 року Солом'янський районний суд Києва оштрафував главу Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника на 1700 гривень за адміністративне правопорушення.

У понеділок, 19 лютого, Апеляційний суд Києва розглянув адміністративну справу та (скасував рішення суду першої інстанції "через відсутність події і складу адміністративного правопорушення".

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в суд протокол про адміністративне правопорушення відносно директора Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артема Ситника. Протокол був складений за невиконання законних вимог НАЗК. Повідомлялося, що Ситник надав з порушенням встановленого законом терміну запитувані в листі НАЗК копії документів та інформацію, а також надав їх не в повному обсязі.