ua en ru

Ситник: важко говорити, чим закінчиться розслідування щодо Омеляна

Ситник: важко говорити, чим закінчиться розслідування щодо Омеляна Фото: Володимир Омелян (РБК-Україна)

Ситник зазначив, що наразі розслідування щодо незаконного збагачення Омеляна триває

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що наразі важко говорити, чим закінчиться розслідування щодо міністра інфраструктури України Володимира Омеляна. Про це Ситник заявив на брифінгу "Три роки діяльності Національного антикорупційного бюро України: ключові досягнення та виклики", передає кореспондент РБК-Україна.

"По підозрі Омеляну це не є правдою, розслідування триває, але там важко говорити, чим це закінчиться", - сказав Ситник, коментуючи рослідування щодо можливого незаконного збагачення Омеляна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Солом'янський районний суд Києва надав НАБУ доступ до рахунків Омеляна в рамках розслідування його можливого незаконного збагачення.

Зазначимо, НАБУ у жовтні 2017 року розпочало розслідування у кримінальному провадженні за фактом декларування недостовірної інформації та незаконного збагачення Омеляна. Зокрема, за даними слідства, з грудня 2016 року він з родиною проживає у будинку вартістю в 7 млн гривень, який належить двоюрідній племінниці дружини. Разом з тим, у НАБУ заявляють, що за інформацією з Державної фіскальної служби України доходи, які б дозволили племінниці купити зазначений будинок, остання не отримувала.

У свою чергу, Омелян завляв, що готовий дати відповідь на всі запитання детективів НАБУ.