ua en ru

Ситник: до суду направлено більше 100 проваджень, в тому числі щодо людей, які сидять у ВР

Ситник: до суду направлено більше 100 проваджень, в тому числі щодо людей, які сидять у ВР Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

За словами Ситника, наразі боротьба з корупцією триває

Наразі до суду направлено більше 100 кримінальних проваджень, в тому числі щодо людей, які сидять у залі Верховної ради України. Про це виступаючи із звітом у парламенті заявив директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Ситника, наразі боротьба з корупцією триває і за березень до суду було скеровано ряд резонансних справ.

"З приводу тих розслідувань, які нами проводяться. На сьогоднішній день більше ста кримінальних проваджень в суді, в тому числі відносно окремих людей, які сидять в цьому залі. І за кожну справу я особисто відповідаю...", - заявив Ситник, зазначивши, що по кожній справі зібрано достатньо доказів для винесення обвинувальних вироків. Разом з тим, Ситник зазначив, що наразі в Україні не створено суди, які можуть винести такі рішення.

Нагадаємо, раніше Ситник заявляв, що ніякого конфлікту між Національним антикорупційним бюро України (НАБУ) і Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою (САП) немає.

"Боротьба з корупцією не припинена", - заявляв Ситник.