ua en ru

Ситник розповів, хто намагається знищити НАБУ

Ситник розповів, хто намагається знищити НАБУ Фото: керівник НАБУ Артем Ситник

На думку Ситника, такі проблеми є "індикатором незалежності" НАБУ

Керівник Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що існуванню НАБУ загрожують "ключові політичні гравці". Про це він сказав в інтерв'ю одному з українських ЗМІ, передає прес-служба НАБУ.

"Ці процеси можуть організовувати винятково ключові політичні гравці. Хто ними є, ви самі знаєте", - сказав Ситник, відповідаючи на питання про те, хто намагається знищити НАБУ.

На думку Ситника, такі проблеми є "індикатором незалежності" НАБУ. Також керівник НАБУ заявив, що не буде брати участі в політичних іграх.

"Я є керівником правоохоронного органу. Ходити до депутатів чи ще до когось і жалітися - не буду! Не маю на це ні юридичного, ні морального права. Готові будь-якому аудитору дивитися в очі. І далі сумлінно будемо виконувати свою роботу. А не займатися політиканством і вести з кимось змовницькі перемовини", - заявив Ситник.

Нагадаємо, раніше Ситник заявив, що Інтерпол затягує розгляд клопотання про затримання нардепа Олександра Онищенка, якого в Україні підозрюють у газових махінаціях.