ua en ru

Ситник розповів, хто міг замовити рекламу із ним у метро Києва

Ситник розповів, хто міг замовити рекламу із ним у метро Києва Фото: Артем Ситник (Віталій Носач, РБК-Україна)

Директор НАБУ вважає, що її міг замовити Сергій Березенко

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник заявив, що рекламу із ним у метро Києва міг замовити заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко. Про це сьогодні Ситник розповів журналістам, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це попередній аналіз того, що ми встигли дізнатися за такий короткий час", - сказав він у відповідь на запитання, чи є у нього докази, що рекламу замовив Березенко.

Зазначимо, у понеділок, 1 жовтня, на сітілайтах у київському метро з'явилися фото Ситника з анонсом засідання Комітету Верховної ради з питань запобігання та протидії корупції, яке відбулося сьогодні, 3 жовтня. На рекламному плакаті було написано: "Я викрию топ-корупціонерів".

Нагадаємо, сьогодні, 3 жовтня, під час засідання Комітету Верховної ради із питань запобігання та протидії корупції Ситник повідомив, що НАБУ відкрило кримінальне провадження щодо першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочко. Провадження зареєстрували на підставі звинувачень у отриманні хабара.