ua en ru

Ситник ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення, - НАЗК

Ситник ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення, - НАЗК Фото: Артем Ситник (РБК-Україна)

Глава НАБУ надав НАЗК запитувані документи не в повному обсязі і не вчасно

Голова Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення. Про це повідомляє прес-служба Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) в Facebook.

"Сьогодні директор НАБУ за запрошенням НАЗК ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, частини четвертої статті 12 Закону України "Про запобігання корупції" державні органи, органи влади АРК, органи місцевого самоврядування, фізичні та юридичні особи зобов'язані надавати запитувані НАЗК документи або інформацію протягом 10 робочих днів з дня отримання запиту.

Таким чином, перебуваючи на посаді голови НАБУ, Ситник не виконав законні вимоги НАЗК і надав з порушенням встановленого законом строку запитувані в листі Національним агентством від 18 вересня 2017 року № 41-10 / 33202/17 копії документів та інформацію.

Відзначається також, що глава НАБУ надав документи не в повному обсязі, чим вчинив адміністративне правопорушення, що посягає на встановлений порядок управління, передбачене частиною першою статті 18846 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

НАЗК: директор НАБУ Артем Ситник ознайомився з протоколом про адміністративне правопорушення Сьогодні директор Національно...

Опубліковано Національне агентство з питань запобігання корупції - НАЗК 13 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАЗК зажадало від глави НАБУ Артема Ситника пояснити відмову в наданні інформації та документів