ua en ru

Ситник: до кінця лютого в НАБ будуть працювати уже 170 детективів

Ситник: до кінця лютого в НАБ будуть працювати уже 170 детективів Фото: Артем Ситник

До кінця лютого завершиться друга хвиля конкурсу на посади детективів НАБ

До кінця лютого 2016 року в Національному антикорупційному бюро (НАБ) будуть працювати уже 170 детективів. Про це повідомив директор НАБ Артем Ситник, йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

Так, зазначається, що 29 січня завершився конкурс на посади старших детективів. Серед близько 400 кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі, конкурсна комісія визначила 19 переможців.

За словами Ситника, до кінця лютого завершиться друга хвиля конкурсу на посади детективів НАБ.

"На початку лютого розпочинаються співбесіди з кандидатами на зайняття 100 посад детективів. Кількість призначень залежатиме від професійних, інтелектуальних та людських якостей претендентів. Сподіваюся, що до кінця місяця у штаті НАБ працюватиме вже близько 170 детективів", - заявив Ситник.

Також зазначається, що усього документи на участь у конкурсі подали близько двох тисяч осіб, з них до тестування на знання законодавчої бази допущено 1803 кандидати. До другого етапу конкурсу - тестування загальних здібностей (General Skills) - пройшли 888 осіб. За результатами попередніх етапів випробувань до психологічного тестування (MMPI) та співбесіди з конкурсною комісією пройшло 326 кандидатів.

Нагадаємо, станом на кінець січня 2016 року детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБ) здійснювали досудові розслідування у рамках більш ніж 45-ти кримінальних проваджень.