ua en ru

Сина Авакова доставили у будівлю НАБУ

Сина Авакова доставили у будівлю НАБУ Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

У НАБУ сину Авакова мають зачитати повідомлення про підозру

Сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова доставили у будівлю Національного бюро України. Про це у Facebook повідомила журналістка Наталя Седлецька.

"Сина міністра внутрішніх справ доставили у будівлю НАБУ. Там Олександру Авакову мають зачитати повідомлення про підозру, а згодом доставити до суду для обрання міри запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Сина міністра внутрішніх справ доставили у будівлю НАБУ. Там Олександру Авакову мають зачитати повідомлення про підозру,...

Опубліковано Natalie Sedletska 31 жовтня 2017 р.

Зазначимо, Центральне управління НАБУ знаходиться у Києві на вул. Василя Сурикова, 3.

Зазначимо, за підозрою в розтраті понад 14 млн гривень детективи НАБУ затримали трьох осіб: колишнього заступника міністра внутрішніх справ України, представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків і ще одну приватну особу.

Як повідомляють "Схеми", крім сина Авакова та колишнього заступника міністра Сергія Чеботаря затримано й представника фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимира Литвина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що обшуки у сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова - Олесандра пов'язані зі справою про закупівлю рюкзаків для МВС.

Зазначимо, сьогодні Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) проводить обшук у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.