ua en ru

Понад 200 жителів Авдіївки потребують соціальної допомоги

Понад 200 жителів Авдіївки потребують соціальної допомоги Фото: понад 200 жителів Авдіївки потребують соціальної допомоги

Після обстрілу Авдіївки місцеві жителі потребують соціальної допомоги

В Авдіївці 205 осіб потребують соціальної допомоги, з них 90 дітей, 85 літніх людей і 30 інвалідів. Про це йдеться в повідомленні МВС України в Facebook.

"Жертв і поранених серед мирного населення немає. Надійшла інформація про пошкодження 20 будинків, 2 багатоповерхівок. Всі звернення опрацьовані, наслідки терактів задокументовані", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в результаті обстрілу постраждали 8 вулиць вулиць. Також сформовано 8 груп, які обходять постраждалі райони і виявляють сім'ї, які потребують допомоги.

"Поліцейські обійшли 205 осіб, які потребують соціальної допомоги. З них 90 дітей, 85 літніх людей і 30 інвалідів, з них - 36 потребує доставки продуктів харчування. Інформація передана у відповідні служби", - додали у відомстві.

Інформація за добу по #Авдіївка Жертв та поранених з мирного населення немає. Надійшла інформація про пошкодження 20 бу...

Опубліковано МВС України 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, заступник Генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Стівен Про'Брайєн заявив про те, що ООН може надати допомогу евакуйованим жителям Авдіївки.