ua en ru

Світоліна і Цуренко потрапили в сітку основного турніру WTA в Пекіні

Світоліна і Цуренко потрапили в сітку основного турніру WTA в Пекіні Фото: Леся Цуренко і Еліна Світоліна (колаж РБК-Україна)

Українські тенісистки продовжують участь на турнірах в Китаї

Дві українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко візьмуть участь в сітці основного турніру China Open. Про це повідомляє портал "Великий теніс України".

Перша ракетка України отримала шостий номер посіву і в першому колі зіграє проти сербки Олександри Круніч (№63). Українка вже двічі перемагала представницю Сербії: в 2012 році на турнірі ITF в США і в 2013 році на турнірі WTA в Баку, де в результаті виграла свій дебютний титул.

Свій кращий результат в столиці Китаю Світоліна показала в 2016 році, коли дійшла до півфіналу, а в минулому сезоні вона стала чвертьфіналісткою, поступившись майбутній чемпіонці Каролін Гарсії.

Леся Цуренко (№26) участь на турнірі почне матчем з однією з переможниць кваліфікації. За попередніх три рази виступу в Пекіні українці не вдавалося пробитися до другого кола: в 2013 році Леся програла у кваліфікації, а в 2015 та 2017 років роках поступилася на старті змагань.