ua en ru

Світоліна втратила шанси на вихід у півфінал підсумкового турніру WTA

Світоліна втратила шанси на вихід у півфінал підсумкового турніру WTA Фото: Еліна Світоліна (УНІАН)

Українка не зможе підняти вище 3 місця в групі

Українська тенісистка Еліна Світоліна втратила шанси на вихід у півфінал підсумкового турніру WTA. Про це повідомляється на офіційному сайті змагань.

В останньому матчі "білої групи" француженка Каролін Гарсія здобула перемогу над Каролін Возняцкі з Данії - 0:6, 6:3, 7:5. Поєдинок тривав 2 години і 19 хвилин.

Цей матч безпосередньо впливав на шанси Еліни Світоліної продовжити виступи на турнірі. Українці для можливого виходу в півфінал змагань необхідна була перемога Возняцкі над Гарсією.

Українці необхідно провести ще один матч проти Сімони Халеп, але його результат не вплине на подальшу долю четвертої ракетки світу в Сінгапурі.

Возняцкі вийшла з групи з першого місця. У попередніх матчах данська тенісистка розгромила першу ракетку світу Симону Халеп, а також Еліну Світоліну.

Що ж стосується Гарсії, то її майбутнє вирішиться після поєдинку Світоліна - Халеп. Якщо українська тенісистка обіграє лідера WTA, то француженка вийде в плей-офф.

Нагадаємо, перша ракетка України і четверта ракетка світу Еліна Світоліна невдало стартувала на підсумковому турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA), який проходить в Сінгапурі.