ua en ru

За добу у зоні АТО поранено одного українського військового

За добу у зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО, зриваючи домовленості про припинення вогню

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі минулої доби бойовики здійснили 5 обстрілів позицій Збройних сил України, одного українського військового поранено. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Луганському напрямку противник з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по наших позиціях у районі населених пунктів Новгородське та Малинове, міномети 82-го калібру застосував неподалік Катеринівки.

На Донеччині окупанти з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли українські опорні пункти поблизу Водяного. Також з 82-мм мінометів та гранатометів ворог вів вогонь по захисниках Богданівки.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 10 березня 2018 року Бойовики...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 10 березень 2018 р.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК поінформувала, що бойовики окупаційної адміністрації РФ, використовуючи "режим всеохоплюючого перемир’я", встановлений із 00:01 5 березня, на порушення Мінських домовленостей продовжують приховано зосереджувати військову техніку та озброєння на тимчасово непідконтрольній уряду України території.