ua en ru

За добу у зоні АТО поранено одного українського військового

За добу у зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (facebook/ato news)

Бойовики з піхотного озброєння порушували перемир’я на підступах до Луганського та Зайцевого

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу зафіксовано 11 порушень режиму припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

На Луганському напрямку бойовики у вечірній час з гранатометів різних видів та стрілецької зброї вели вогонь по наших позиціях поблизу Світлодарська.

Озброєння БМП, кулемети та стрілецьку зброю противник застосував по захисниках Новоолександрівки і Богуславського, а міномети калібру 82 мм - по оборонцях Новгородського.

Також, вдень, бойовики з піхотного озброєння порушували перемир’я на підступах до Луганського та Зайцевого.

На Донецькому напрямку противник за світлої пори доби обстрілював позиції українських захисників з мінометів різних калібрів довкола Пісків, а зі стрілецької зброї - поблизу Славного.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 9 лютого 2018 року Минулої доби...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 8 лютого у штабі АТО повідомили, що з території Російської Федерації було здійснено обстріл підрозділів українських прикордонників у Луганській області.