ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир’я у зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі, одного українського військового поранено. Про це повідомив прес-центр штабу АТО у Facebook.

Зараз постраждалий перебуває у військово-медичному лікувальному закладі, його стан задовільний.

"Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО не зазнала суттєвих змін. Вже за типовою тактикою російсько-окупаційні угруповання активізували обстріли наших позицій у період після 18 години", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку бойовики тричі били по околицях Авдіївки з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, українські захисники стріляли у відповідь, також наприкінці доби під гранатометними обстрілами опинились укріплення АТО біля Кам’янки та шахти Бутівка.

На Приморському напрямку противник також застосовував гранатомети на підступах до Мар’їнки, великокаліберні кулемети біля Широкиного, а з озброєння БМП бив у районі Гнутового.

На Луганському напрямку проросійські найманці двічі зі стрілецької зброї відкривали вогонь неподалік Кримського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 26.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 вересня 2017 р.

Нагадаємо, представники так званих "республік" ДНР і ЛНР без попередження припинили на своїй території охорону спостерігачів Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ.