ua en ru

За добу у зоні АТО поранено четверо військових

За добу у зоні АТО поранено четверо військових Фото: бойовики продовжують провокаційні обстріли позицій сил АТО

Бойовики протягом доби 55 разів відкривали вогонь по українських опорних пунктах

У зоні антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу чотири військовослужбовці Збройних сил України отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Бойовики протягом доби 55 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових.

На приморському напрямку по позиціях поблизу Павлополя ворог стріляв зі 120-міліметрових мінометів, гранатометів, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї. Також обстрілювалися опорні пункти біля Мар’їнки, Гнутового, Красногорівки, Водяного, Талаківки та Широкиного, у районі Павлополя діяли ворожі снайпери.

На донецькому напрямку вогнем з мінометів калібру120-мм та 82-мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї противник накривав позиції біля Луганського. Також під обстріл потрапили опорні пункти біля Авдіївки, Верхньоторецького, Новгородського, Майорська, Зайцевого та шахти "Бутівка".

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 2 травня 2017 року. Підрозділи російсько-окупаційних війсь...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 травня 2017 р.

На Луганському напрямку з автоматичних гранатометів та кулеметів великих калібрів ворог вів вогонь по опорних пунктах біля Новозванівки, а також обстрілював Валуйське, Кримське, Малинове, Станицю Луганську.

Нагадаємо, ввечері, 1 травня 2017 року, проросійські бойовики на Донбасі обстріляли позиції сил антитерористичної операції в районі населеного пункту Мар’їнка, поранення отримали двоє мирних жителів.