ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Бойовики 12 разів прицільно обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі минулої доби, зафіксовано 12 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України, унаслідок чого поранено одного українського військового. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби бойовики російсько-окупаційних військ використовували заборонені Мінськими угодами зразки озброєння – крупнокаліберні артилерійські системи, танки і важкі міномети", - йдеться у повідомленні.

На Луганському напрямку ворог найбільше обстрілював наші опорні пункти на Світлодарській дузі. Під вогнем противника з мінометів різних калібрів та озброєння БМП опинилися українські позиції у районі населених пунктів Луганське, Лозове і Троїцьке.

Крім того, біля Луганського бойовики застосували артилерію калібру 122-мм.

З гранатометів вони вели вогонь біля Майорська, а стрільбу з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї зафіксовано поблизу Кримського.

На Донецькому напрямку неподалік Пісків загарбники вели вогонь із озброєння танка та мінометів різних калібрів.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 17 лютого 2018 року Минулої доб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 лютого 2018 р.

Нагадаємо, у штабі антитерористичної операції заявили про зникнення українського військовослужбовця в зоні бойових дій на Донбасі.