ua en ru

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового

За добу в зоні АТО поранено одного українського військового Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Сили АТО 16 разів застосовували зброю у відповідь на обстріли бойовиків

Незаконні збройні формування у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу 20 разів порушили перемир’я, один український військовий отримав бойову травму. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Сили АТО 16 разів застосовували зброю у відповідь.

"З Донецького напрямку, який до цього був найгарячішим, вогнева активність ворога змістилась на Приморський напрямок, де противник все частіше почав застосовувати міномети", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, увечері бойовики 4 рази били з 82-міліметрових мінометів, протитанкових гранатометів, стрілецької зброї по оборонцях Гнутового та біля Водяного та Павлополя.

На Донецькому напрямку в районі Авдіївської промзони російсько-окупаційні угруповання двічі обстрілювали наші опорні пункти з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку під вогонь гранатометів і стрілецької зброї потрапили українські позиції на підступах до Станиці Луганської.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення прес-центру штабу АТО за 26.10.2017 року. Наприкінці мин...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, 26 жовтня до Донецька прибув черговий "гумконвой" з Російської Федерації.