ua en ru

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового

У зоні АТО за добу поранено одного українського військового Фото: українські солдати на Донбасі (facebook.com/ato news)

Відносна стабілізація спостерігається лише на приморському напрямку

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі минулої доби підрозділи російсько-окупаційних військ 23 рази обстрілювали українські позиції, одного військового поранено. Про це йдеться у зведенні прес-центру АТО у Facebook.

У штабі зазначають, що тенденція щодо підвищення ворожої вогневої активності у темну пору доби залишається незмінною.

"Відносна стабілізація від вчорашнього ранку спостерігається лише на Приморському напрямку. Натомість, найбільш інтенсивні обстріли, зокрема й з артилерії, відбулись на Луганщині", йдеться у повідомленні.

На донецькому напрямку проросійські озброєні банди у неділю, 25 червня, 12 разів порушували перемир'я. Найбільше обстрілів зафіксовано у передмісті Авдіївки та північно-східніше - в районі Кам'янки.

Також по одній збройній провокації вчора ввечері було зафіксовано біля Луганського та в районі Зайцевого, де проросійські незаконні збройні формування обстрілювали українські опорні пункти з піхотного озброєння та БМП.

На луганському напрямку противник здійснив 10 обстрілів. Зокрема, вчора, близько 21:00 бойовики щільно обстріляли наші позиції поблизу Троїцького, Щастя, Катеринівки та Жовтого.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 26 червня 2017 року Оперативна обстановка в районі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 червня 2017 р.

Нагадаємо, українська сторона СЦКК попереджає про можливі провокації з боку бойовиків незаконних збройних формувань в окремих окупованих районах Луганської області з метою зірвати перемир’я, оголошене на період збору урожаю та скомпрометувати Збройні сили України.