ua en ru

За добу в зоні АТО загиблих серед військових немає, 12 бійців отримали поранення

За добу в зоні АТО загиблих серед військових немає, 12 бійців отримали поранення Фото: спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник

П'ятеро бійців були поранені в районі шахти "Бутівка"

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 11 червня 2016 року, в результаті бойових дій загинули серед українських військових немає, 12 отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник, передає кореспондент РБК-Україна.

"За минулу добу в результаті бойових дій загинули серед українських військових не було, проте 12 наших бійців були поранені. П'ятеро бійців були поранені в районі шахти "Бутівка", ще п'ятеро - поблизу Новотроїцького, один поблизу Красногорівки і ще один поблизу Майорска ", - повідомив Лисенко.


Нагадаємо, раніше нардеп і координатор батальйону "Київ-1" Євген Дейдей повідомив, що в результаті артилерійських ударів бойовиків Авдіївці Донецької області у ніч на 12 червня загинули щонайменше 4 українських військових, ще 13 отримали поранення.