ua en ru

За добу в зоні АТО загинуло троє українських військових, ще 17 поранені

За добу в зоні АТО загинуло троє українських військових, ще 17 поранені Фото: українські військові

Бойовики 37 раз обстріляли позиції українських військових

В зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу, 30 січня, було зафіксовано 37 обстрілів українських позицій з боку бойовиків, троє українських військових загинули. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО Facebook.

На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська з 152 122 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів, гранатометів і стрілецької зброї багато разів обстрілювали Авдіївку, Новотроїцьке Луганське, Невельську і Дослідне. По Пісках та Авдіївці протягом дня вогонь вели танки.

На Маріупольському напрямку з 152 міліметрової артилерії загарбники вели вогонь по Водяному. З мінометів обстрілювали Красногорівку і Лебединський. З гранатометів і стрілецької зброї - Павлопіль, Талаківка, Гнутово, Широкіно і Водяне.

"Загалом зафіксовано 37 обстрілу. На жаль, троє наших військових загинули сімнадцять поранені і троє травмовані", - йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 30 січня 2017 року На Донецькому напрямку російсько-окупаційні війська...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 січня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в результаті обстрілу Авдіївки загинуло двоє українських військових, ще п'ятеро постраждали.