ua en ru

За добу в зоні АТО ніхто з українських військових не постраждав, - штаб

За добу в зоні АТО ніхто з українських військових не постраждав, - штаб Фото: військовий ВСУ в зоні АТО (УНІАН)

З початку доби бойовики 19 разів застосовували зброю проти українських військових

За добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі ніхто з українських військових не постраждав. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Повідомляється, що з початку доби бойовики 19 разів застосовували зброю проти українських військових в зоні проведення АТО.

"Приморський напрямок. Тут зафіксовано більше половини всіх ворожих збройних провокацій. Ще на світанку бойовики випустили по півдесятка мін калібру 120 мм в бік наших позицій поблизу Павлополя та Чермалика. Там же, а також в районі Широкиного, Водяного й Талаківки, незаконні збройні формування неодноразово відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - відзначають в повідомленні.

На Донецькому напрямку бойовики вночі обстріляли один з опорних пунктів сил АТО у передмісті Авдіївки з великокаліберних кулеметів. Згодом противник двічі відкривав вогонь по укріпленнях українських військових поблизу Кам'янки зі 120 й 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. По обіді під вогонь з гранатометів потрапили позиції ЗСУ на підступах до Луганського, що на Світлодарській дузі.

На Луганському напрямку зафіксовано три факти порушення бойовиками "режиму тиші".

"Близько 15:00 бойовики накрили наших воїнів неподалік Кримського майже десятком мін зі 120-мм мінометів. Ще раніше загарбники били зі станкового протитанкового гранатомету в районі Катеринівки, а біля Новоолександрівки вели вогонь зі стрілецької зброї", - додають в штабі АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 18 червня 2017 року Бойовики російсько-терористичних банд...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 червня 2017 р.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні АТО поранено п'ять українських військових, загиблих немає.