ua en ru

За добу КПВВ на Донбасі перетнули 32 тисячі осіб

За добу КПВВ на Донбасі перетнули 32 тисячі осіб Фото: контроль на кпвв (kmu.gov.ua)

Контрольні пункти в'їзду-виїзду працюють у штатному режимі

Контрольні пункти в'їзду/виїзду на Донбасі за 1 лютого 2018 року перетнули 28,6 тис. осіб. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні вранці на в'їзд і виїзд перебувала така кількість транспортних засобів:

"Майорське" – 40/70; "Маріїнка" – 50/70; "Новотроїцьке" – 30/30; "Гнутове" – 80/80.

В даний час все КПВВ працюють у штатному режимі.

У цілому протягом минулої доби через контрольні пункти в'їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 32 тисячі чоловік і 4,3 тисячі транспортних засобів:

"Майорське" – 7190 людина і 915 транспортних засобів;

"Маріїнка" – 7795 людина і 1475 транспортних засобів;

"Новотроїцьке" – 5825 людина і 1120 транспортних засобів;

"Гнутове" – 3535 осіб та 810 транспортних засобів;

"Станиця Луганська" – 7710 людина

Не обійшлося без пригод, вчора в контрольний пункт в'їзду-виїзду "Новотроїцьке" прибув громадянин України 1981 року народження на автомобілі "FORD". Чоловік намагався перевезти через лінію розмежування 4536 банок консервів яловичини. Попередня сума оцінки виявленого товару становить 137 тисяч гривень.

У КПВВ "Маріїнка" правоохоронці Краматорського загону спільно з працівниками ДФС під час огляду автомобіля "ВАЗ" української реєстрації, який слідував на в'їзд з неконтрольованої території, в багажному відділенні виявили реєстраційні номерні знаки транспортного засобу, видані в ОРДО. Виявлені номерні знаки вилучені співробітниками Нацполиции.

А правоохоронці Лисичанського загону затримали українця з частково підробленим паспортом. Чоловік прямував з непідконтрольною території через КПВВ "Станиця Луганська". Порушника і повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст. 358 КК України (Підробка документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) спрямовано у Нацполиции.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України готується виділити кошти з Резервного фонду на облаштування чотирьох контрольних пунктів в'їзду/виїзду на лінії розмежування на Донбасі.