ua en ru

За добу на Донбасі зафіксовано 35 обстрілів, поранено 5 військових

За добу на Донбасі зафіксовано 35 обстрілів, поранено 5 військових Фото: боєць ЗСУ на Донбасі (facebook.com/ato.news)

Прицільні обстріли позицій сил АТО в основному велися на Приморському та Донецькому напрямках

Протягом минулої доби, 8 вересня 2017 року, підтримувані Росією бойовики загалом здійснили 35 обстрілів у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, п’ятеро українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Після 18:00 російсько-окупаційні угруповання продовжили прицільні обстріли позицій сил АТО в основному на Приморському та Донецькому напрямках. Також ворог поодиноко застосовував міномети", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, ввечері бойовики двічі відкривали вогонь по українських позиціях неподалік Пісків: за майже двогодинний обстріл ворог випустив понад 20 мін різних калібрів.

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Усі обстріли противника характеризуються як прицільні. У результаті бойових дій 5 наших військових отримали поранення", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО за 8.09.2017 року. Наприкінці минулої доби обстановка у районі проведення АТО п...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з початку дня, 8 вересня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі станом на 18:00 поранено трьох українських військовослужбовців.