ua en ru

В зоні АТО протягом дня поранено трьох українських військових, - штаб

В зоні АТО протягом дня поранено трьох українських військових, - штаб Фото: український військовий (mil.gov.ua)

Бойовики 14 разів обстрілювали сили АТО

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі протягом дня поранено трьох українських військовослужбовців. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"У районі проведення АТО сьогодні знову неспокійно. Вже за типовою тактикою російсько-окупаційні угруповання основну вогневу активність проявляли на Приморському і Донецькому напрямках. Загалом з опівночі незаконні збройні формування 14 разів обстріляли позиції сил АТО", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики 4 рази обстрілювали українські позиції на околицях Авдіївки, двічі - поблизу Зайцевого, а також біля шахти Бутівка.

"Найбільш гаряче було на Приморському напрямку. З гранатометів російські найманці били у районі Павлополя та Широкиного. Двоє наших захисників отримали поранення у результаті гранатометного обстрілу околиць Мар’їнки та Красногорівки. Також біля Мар’їнки ще один наш військовий був поранений ворожим снайпером", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганському напрямку бойовики застосовували гранатомети біля Кримського.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 8 вересня 2017 року У районі проведення АТО сьогодні знову несп...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 7 вересня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув.