ua en ru

За добу на Донбасі зафіксовано 48 обстрілів, 2 бійці АТО поранено

За добу на Донбасі зафіксовано 48 обстрілів, 2 бійці АТО поранено Фото: зона АТО (facebook.com/93OMBR)

Найскладніша ситуація залишається на Луганському напрямку

Протягом минулої доби, 23 червня 2017 року, підтримувані Росією бойовики станом на 06:00 неділі загалом здійснили 48 обстрілів на Донбасі, внаслідок чого поранення отримало двоє українських військовослужбовців. Про це повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції у Facebook.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-терористичні бандформування не припиняють обстрілювати підрозділи сил АТО ні вдень, ні вночі. Вчора бойовики 48 разів відкривали вогонь по українських захисниках, у тому числі 14 разів - з артилерії, що суворо заборонена Мінськими угодами", - йдеться в ранковому зведенні штабу.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 годину 24 червня 2017 року Оперативна обстановка в районі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 червня 2017 р.

За даними відомства, найскладніша ситуація на Луганському напрямку, про що свідчать 27 зафіксованих упродовж минулої доби фактів застосування противником зброї. Зокрема "найгарячіше" вчора було в районі Бахмутської траси, де незаконні збройні формування неодноразово накривали щільним вогнем із мінометів калібру 120 й 82 мм, 122-мм артилерії позиції українських воїнів поблизу Кримського.

"Унаслідок ворожих обстрілів двоє бійців сил АТО вчора зазнали поранень", - констатували в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській області проросійські бойовики здійснили спробу перейти в наступ.