ua en ru

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, ще двоє поранені, - штаб АТО

За добу на Донбасі загинули двоє українських військових, ще двоє поранені, - штаб АТО Фото: війна на Донбасі

Бойовики 78 разів обстрілювали позиції українських військових

Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою, однак під контролем Збройних Сил України. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО за минулу добу в Facebook.

У цілому за минулу добу двоє українських захисників загинули, ще двоє отримали поранення.

При цьому було зафіксовано 78 обстрілів позицій українських військових.

Зокрема, на Донецькому напрямку бойовики обстріляли околиці Зайцево, Майорського, Авдіївки, Верхнеторецького, Троїцького, шахти "Бутівка", Новоселівки Другої.

"Гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети російсько-окупаційні війська застосовували поряд з Авдіївкою, Пісками, Невельским, Луганським. А по захисників шахти "Бутівка" бив танк", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 25 березня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залишається напружен...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 24 березень 2017 р.

На Маріупольському напрямку під вогонь потрапили позиції українських військових в Широкіно, Водяному, Гнутово і Талківці. Відзначається, що морських піхотинців під Водяним обстрілював снайпер.

"На Луганському напрямку, по позиціях неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 82мм, гранатометів і кулеметів", - додають в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, у Донецькій області правоохоронці затримали бойовика "Оплоту".