ua en ru

За добу на Донбасі бойовики 18 раз порушили режим перемир'я, - штаб АТО

За добу на Донбасі бойовики 18 раз порушили режим перемир'я, - штаб АТО Фото: солдати ЗСУ (dpsu.gov.ua)

До 18 годин в зоні АТО спостерігалося затишшя

Впродовж минулої доби бойовики на Донбасі 18 раз порушили режим перемир'я. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Інформація про загиблих і поранених поки не повідомляється.

"Якщо з півночі і до 18 годин в зоні АТО спостерігалося відносне затишшя, то вже у вечірній час бойовики знову активізували вогневі провокації", - наголошується в повідомленні.

На Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів бойовики обстріляли позиції ЗСУ в районі населених пунктів Новозванівка, Жовте, Новотошківське, Кримське.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 23 липня 2017 року Доба що минула не стала повністю спо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 липня 2017 р.

На Донецькому напрямку НВФ в 20 і 21.30 били по опорних пунктах сил АТО неподалік Авдіївки з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"Щільним вогнем наші бійці змусили супротивника припинити обстріли. Крім того, бандформування застосовували гранатомети в районі шахти Бутівка, а по Луганському працювала ворожа БМП", - додали в штабі АТО.

На Маріупольському напрямку під ворожий мінометний вогонь потрапили позиції сил АТО в Красногорівці близько 20 і 22 годин.

Також наголошується, що в найбільш гострих ситуаціях сили АТО відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів.

Нагадаємо, бойовики з метою провокації обстріляли Донецьку фільтрувальну станцію.