ua en ru

За добу бойовики 175 разів обстріляли сили АТО, - штаб

За добу бойовики 175 разів обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики

Вогнева активність бойовиків була найбільшою за останні місяці

За добу бойовики 175 разів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"14 серпня, у зоні АТО, вогнева активність противника була найбільшою за останні місяці.

З 18 години і до опівночі, російсько-терористичні війська зосередили обстріли українських позиції на Донецькому напрямку. Так, наприкінці доби, під вогнем 120-міліметрових мінометів 5 разів опинилися наші опорні пункти у Красногорівці. Близько 21 по Авдіївці, а майже о 22 по селищам Новоселівка, Новомихайлівка, Новобахмутовка, Водяне била ворожа артилерія калібру 152 міліметри. А з 21.50, в чергове цинічно порушивши мирні домовленості, бойовики з "Градів" зі сторони шахти Абакумова, вели вогонь по Невельському, Пісках, Опитному, Водяному. Також з 22 і до 22.25 по наших позиціях у населеному пункті Первомайське працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри та "Гради".

В районі Маріуполя, ввечері, бойовики двічі з реактивної артилерії і один раз зі 120-міліметрових мінометів били по Талаківці.

На Артемівському напрямку, з 18 години і до опівночі, під вогонь ворожої артилерії потрапили позиції сил АТО в Дзержинську, Ленінському, Санжарівці. А близько о пів на дев'яту вечора окупанти з танків та 120-міліметрових мінометів били по селищу Зайцеве.

Крім того, цілеспрямовано руйнуючи інфраструктуру Донбасу, о 22.25 по житлових кварталах Авдіївки, а о 23.45 по Павлополю злочинці били "Градів".

Загалом, упродовж минулої доби - 14 серпня противник 175 разів порушив режим припинення вогню. 25 разів бойовики застосовували артилерію, 64 - міномети, 19 - реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", 93 - стрілецьку зброю і гранатомети", - йдеться в повідомленні.

14 серпня, у зоні АТО, вогнева активність противника була найбільшою за останні місяці. З 18 години і до опівночі, росі...

Posted by Прес-центр АТО on 14 августа 2015 г.

Зазначається, що після опівночі 15 серпня бандформування продовжили обстріли українських позицій в основному на Донецькому напрямку. А о 03:16 в чергове з "Градів" били по силах АТО у Первомайському.

Нагадаємо, бойовики з "Граду" обстріляли село під Маріуполем.