ua en ru

За добу бойовики 16 раз порушували режим перемир'я, - штаб АТО

За добу бойовики 16 раз порушували режим перемир'я, - штаб АТО Фото: солдати ЗСУ (dpsu.gov.ua)

В результаті обстрілу біля Талаківці один український військовий отримав осколкове поранення

Бойовики продовжують обстрілювати українські позиції на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"Хоча днем ​​незаконні збройні формування не обстрілювали українські позиції, після 18 годин ворог все ж продовжив провокації", - повідомляють в штабі АТО.

Так, за минулу добу незаконні збройні формування (НЗФ) 16 раз порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 4 рази відкривали вогонь.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики били по українським опорним пунктам в Водяне і Широкіно, в районі селища Гнутове і Красногорівки.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 17 липня 2017 року Вчорашній вечір та ніч не стали мирн...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 липня 2017 р.

В результаті обстрілу біля Талаківки один український військовий отримав осколкове поранення.

На Луганському напрямку, ввечері, бандформування з гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Новозванівку, Троїцьке, Новоолександрівку і Донець.

Нагадаємо, бойовики присвоїли "особливий статус" одному з населених пунктів окупованого Донбасу.

Як повідомили спостерігачі місії ОБСЄ, бойовики присвоїли новий статус смт Сєдове, яке знаходиться на окупованій території Донбасу в 33 км від Маріуполя.

Раніше бойовики не пропустили спостерігачів через блокпост в районі смт Сєдове, посилаючись на накази від своїх командирів.