ua en ru

За добу бойовики 10 раз обстріляли позиції українських військових, - штаб АТО

За добу бойовики 10 раз обстріляли позиції українських військових, - штаб АТО Фото: ЗСУ (turchynov.com)

В результаті один український військовий отримав поранення

За добу на Донбасі обстановка істотно не змінилася. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

Загалом, за минулу добу бойовики 10 разів порушили перемир'я. У відповідь сили АТО 7 разів застосовували піхотне озброєння на поразку противника. В результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення.

"Так, на Донецькому напрямку в кінці доби бойовики з протитанкових гранатометів били по опорним пунктам української армії на підступах до Авдіївки і Пісків", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення прес-центру штабу АТО за 30.10.2017 року. У районі прове...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 жовтня 2017 р.

Тим часом на Маріупольському напрямку, близько 21 години ворог застосовував крупнокаліберний кулемет неподалік Старогнатівки.

"Вогнем наші військові припинили провокацію. В результаті цього протистояння отримав поранення один український захисник. Зараз постраждалий перебуває в медичному закладі, стан його здоров'я оцінюється як задовільний", - додали в штабі АТО.

А на Луганському напрямку бойовики випустили 6 мін калібру 120 міліметрів по захисникам Трьохізбенки.

Нагадаємо, в понеділок бойовики обстріляли житлові квартали Водяного, де немає позицій сил АТО.