ua en ru

За добу в АТО були поранені троє українських військовослужбовців

За добу в АТО були поранені троє українських військовослужбовців Фото: в зоні проведення АТО за минулу добу бойовики поранили троє українських військовослужбовців

В цілому бойовики 51 раз обстріляли українські позиції

За минулу добу в зоні проведення АТО стався 51 обстріл. При цьому троє українських військовослужбовців поранені. Про це йдеться в повідомленні представника прес-центру штабу АТО Леоніда Матюхіна.

"За минулу добу стався 51 обстріл. Троє наших військовослужбовців отримали поранення", - сказав Матюхін.

За його словами, на Маріупольському напрямку з 122 міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Широкіно.

"З 120 і 82 міліметрових мінометів вони вели вогонь по Мар'їнці, Гнутово, Троїцькому, Водяному, Погоди, і Широкіно. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Павлопіль, Красногорівки, Гнутово, Широкіно. За Мар'їнці вела вогонь БМП противника, а по Талаківці - танк", - додав Матюхін.

За його словами, на Луганському напрямку з мінометів різних калібрів було обстріляно Троїцьке, а з гранатометів і стрілецької зброї - Новозванівку, Лопаскіне та Станицю Луганську. Також за Троїцькому стріляв снайпер.

На Донецькому напрямку з 122 міліметрової артилерії бойовики обстріляли Луганське, а з 82 міліметрових мінометів - Авдіївку, Майорск і Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї стріляли по Луганському, Зайцевому та Авдіївці. Крім цього, по Луганському вела вогонь БМП противника.

Нагадаємо, у зоні АТО пропали троє українських військових.