ua en ru

Сущенку сьогодні оголосять звинувачення, - адвокат

Сущенку сьогодні оголосять звинувачення, - адвокат Фото: Роман Сущенко (youtube.com_Грані)

Зараз у Москві суд розглядає справу Сущенка по суті

Роману Сущенку, незаконно затриманому Російською Федерацією українському журналісту, оголосять звинувачення уже сьогодні, 23 квітня 2018 року. Про це повідомив адвокат журналіста Марк Фейгін, передає "5 канал".

За його словами, наразі у Москві триває чергове судове засідання, де справу проти Сущенка розглядають по суті.

"У першій частині сторона обвинувачення продовжила представляти докази. Вони планують до кінця дня вирішити питання та перейти до сторони захисту. Не можу сказати по часу, скільки це триватиме. Припускаю, що до кінця дня питання буде вже вирішене", - сказав адвокат.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялось, що справу незаконно затриманого Росією українського журналіста Романа Сущенка, суд продовжив розглядати сьогодні, 23 квітня 2018 року.

Раніше адвокат Сущенка заявляв, що український журналіст під впливом міжнародних посередників може бути звільнений вже в травні поточного року.

Зазначимо, Сущенко був затриманий в Москві у жовтні 2016 року. Як повідомило ФСБ Росії, журналіст є начебто кадровим співробітником військової розвідкиУкраїни. У результаті на Сущенка відкрили справу за статтею "шпигунство".