ua en ru

Суркіс обурився рішеннями в збірній України щодо футболістів "Динамо"

Суркіс обурився рішеннями в збірній України щодо футболістів "Динамо" Фото: Ігор Суркіс (РБК-Україна)

Президент київського клубу пообіцяв жорстко реагувати

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс завив про готовність жорстко реагувати, якщо футболісти його клубу будуть викликатися до лав національної збірної України для кількості. Про це функціонер розповів в інтерв'ю прес-службі "біло-синіх".

"Не розумію, навіщо викликати наших футболістів до збірної України, якщо вони там не грають. Ті ж Сидорчук, Гармаш - найкращі виконавці в Україні. А Циганков та Шепелєв могли допомогти молодіжній збірній. Якщо їх викликають для кількості, то наступного разу ми будемо на це реагувати більш жорстко. Зрозумійте, я вкладаю гроші у футбол, а в збірній сидять розумники (я не маю на увазі Андрія Шевченка), які радять, кого ставити, а кого - ні", - сказав Суркис.

Він також хоче переговорити з Шевченком з цього приводу.

"Якщо гравці не потрібні - не треба. Такі виконавці з досвідом, як Гармаш, Сидорчук повернулися психологічно надламаними, оскільки відчувають, що могли допомогти збірній. Упевнений, вони віддали б всі сили - тим більше, що грали через два дні на третій, і необхідна була ротація. Не хочу нікого критикувати, в тому числі футболістів, які грали, але ми все відповідаємо за результат збірної, а не тільки тренерський штаб і ФФУ", - резюмував президент.

Нагадаємо, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував неприїзд команди на виїзний матч 7 туру чемпіонату України в Маріуполь, заявивши про готовність відстоювати інтереси клубу в судах.