ua en ru

"Динамо" виграє всі незалежні суди по матчу в Маріуполі, - Суркіс

"Динамо" виграє всі незалежні суди по матчу в Маріуполі, - Суркіс Фото: Ігор Суркіс (РБК-Україна)

Президент клубу прокоментував можливе присудження технічної поразки

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував неприїзд команди на виїзний матч 7 туру чемпіонату України в Маріуполь, заявивши про готовність відстоювати інтереси клубу в судах. Про це він розповів в ефірі програми "Профутбол" на каналі "2+2".

"Чому піднята така істерія? Команда не є - їй зараховують технічну поразку. Питань немає! Але вони ж знають заздалегідь, що програють всі суди, які будуть незалежними", - сказав Суркіс.

Він також назвав кілька варіантів вирішення ситуації.

"Перший - перенести матч в Київ. Другий варіант, якщо, як заявляє президент нашої країни, припиняться обстріл, то другого грудня зіграти в Маріуполі. Є ще варіант - зіграти два матчі на нейтральному полі. Не розбурхувати ні громадськість, нікого. І ще один варіант. Якщо "Маріуполь" вийде в шістку - всі чотири матчі зіграти на нейтральному полі", - додав президент "Динамо".

Нагадаємо, президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив, що київському "Динамо" зарахують технічну поразку за неявку на матч 7 туру української Прем'єр-ліги з "Маріуполем". Рішення з цього питання буде приймати КДК.