ua en ru

Супрун повідомила про результати кампанії "Лікар для кожної сім'ї"

Супрун повідомила про результати кампанії "Лікар для кожної сім'ї" Фото: підписання декларації з лікарем (kyivcity.gov.ua)

Найбільше декларацій з лікарями підписано у Києві

Найбільше декларацій з лікарями підписано у Києві, а саме - 76 тисяч. Про це на брифінгу "Результати перших двох тижнів національної кампанії з вибору лікаря "Лікар для кожної сім'ї" повідомила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передає кореспондент РБК-Україна.

"Акція триває вже майже два тижні. Від 2 квітня вже триває ця кампанія. Вже є прямий зв'язок між лікарем і пацієнтом, він буде його знати і спілкуватися напряму. За 2 тижні кампанії понад 350 тисяч громадян підписали декларації. Більше 1000 закладів медичної допомоги зареєстровані в електронній системі. Найбільше декларацій підписано у Києві, а саме - 76 тисяч. Донецька область на першому місці серед областей - більше 35 тис. декларацій", - повідомила Супрун.

За її словами, кампанія не завершується на цьому.

"Ми постійно будемо мати декларації, які треба підписувати. Сьогодні ми мали нараду з Розенком (віце-прем’єр-міністром України, - ред.), який передав нам інформацію про нові декларації. Більшість регіонів наразі дуже ефективно працюють", - резюмувала вона.

Нагадаємо, раніше Павло Розенко повідомляв, що українці підписали 304 тис. договорів за перші 10 днів кампанії "Лікар для кожної родини".